Piráti z Karibiku a prokletí Černé perly

Fotky z 1

9. června 2007 v 12:37 | Janička
img59/2786/pirates30mm.jpg img59/1933/johnnydepp17ax.jpg img59/3528/pirates47wk.jpg img59/1889/keiraknightley32sn.jpg img59/36/johnnydepp55zp.jpg img59/9679/johnnydepp109cc.jpg

posádka Černé Perly

9. června 2007 v 12:15 | Jaňa

Oblečení pro Willa Turnera

8. června 2007 v 20:32 | Jaňa

Elizabeth Swann a Will

8. června 2007 v 20:30 | Jana

Komodor James Norrington-Jack Davenport

8. června 2007 v 20:22 | Jana
Jack Davenport
Místo narození:Suffolk,Anglie,Velká Británie
Datum narození: 1.března 1973
Znamení zvěrokruhu:Ryby
Filmografie:
1999-Talentovaný pan Ripley
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2005-Dokonalá partie
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa
A tady je komodor ve "dvojce" jak vidíte dopadnul špatně=(
Tady je 3 z leva:
Na mlýnském kole v zápalu boje s Willem (komodor vpravo)
Tady je vlevo:
Komodor Norrington je ten otočený:

Guvernér Weatherby Swann-Jonathan Pryce

8. června 2007 v 20:21 | Jaňula
Johnthan Pryce
Místo narození:Holywell,Wales,Velká Británie
Datum narození: 1.června 1947
Znamení zvěrokruhu:Blíženci
Filmografie:
1975-Pouť zatracených
1985-Brazil
1992-Konkurenti
1993-Věk nevinnosti
1996-Evita
1997-Zítřek nikdy neumírá
1999-Stigmata
2001-Aféra s náhrdelníkem
2003-Co ta holka chce
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2004-De-Lovely
2005-Kletba bratří Grimmů
2006-Renaissance
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa

Ragetti-Mackenzie Crook

8. června 2007 v 20:18 | Jaňa
Mackenzie Crook
Místo narození:Maidstone,Kent,England,UK
Datum narození: 29.září 1971
Znamení zvěrokruhu: Váhy
Filmografie:
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2004-Fešák Churchill
2005-Kletba bratří Grimmů
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa
Tady je 3 zleva:

Joshamee Gibbs-Kevin McNally

8. června 2007 v 20:15 | Jaňa
Kevin McNally
Datum narození:Bristol,England,UK
Datum narození: 27.dubna 1956
Znamení zvěrokruhu: Býk
Filmografie:
1987-Volání svobody
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2004-De-Lovely
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2006-Sólokapr
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa
Gibbs je uprostřed:

Anamaria-Zoe Saldana

8. června 2007 v 20:13 | Jana
Místo narození:New Jersey,USA
Datum narození: 19.června 1978
Znamení zvěrokruhu: Blíženci
Filmografie:
2000-Tanec s vášní
2002-Crossroads
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2004-Haven

Kledba aztéckého zlata

8. června 2007 v 19:46 | Jana
Prokletá posádka Černé perly,již přinesla zkázu její lačnost,lituje dne,kdy našla zlato aztéků.Legendám o tom,že je zlato prokleté,se námořníci nejdřív vysmívali.Byli ochotni věřit,že zlatý poklad kdysy patřil Hernandu Cortésovi,španělskému conquistadorovi.Snad bylo i něco pravdy na tom,že se aztéčtí vládci Mexika pokusili Cortése podplatit,aby mu zabránili v dalším plenění jejich země.Ale kletba?,,Babské pověry!" prohlásil tehdy Barbarossa.Bohužel se mýlil,a když zjistil pravdu,bylo už pozdě.
Aztécké zlato
Elizabeth kdysi vzala medailonek Willovi,aby se lodní posádka nedovtípila,že má něco společného s piráty.Od té doby medailonek tajně přechovává,ale netuší,jaké potíže jí to přinese.
Přízračný kapitán
Když Barbarossa vykročí na palubu zalitou měsíčním svitem,objeví se pochmurné účinky kletby.Maso z kostí mizí a z kapitána se stane chodící kostra.Aby se Barbarossa zbavil kletby,musí najít až do posledního každý kousek z aztéckého zlata,vrátit ho do kamenné truhlice,z níž pochází - a přidat krev Štruple Billa.
Prokletá posádka
Pintel a Ragetti jsou prokletí stejně jako ostatní,chodí po světě jako kostry a nemohou přijít o život.Touha zbavit se kletby je vybaví šestým smyslem,který je vede ke kouskům zlata.,,Zlato nás volá," svěří se Elizabeth,když ji najdou v domě guvernéra s aztéckým medailonkem na krku.
Překvapení pro Jacka
Jack Sparrow slyšel pověsti o tom,že zlato je prokleté,ale (naštěstí pro něj) ho jeho posádka vysadila na pustý ostrov dřív,než si mohl nabrat svůj díl pokladu.Pravdu zjistí ve chvíli,kdy ho jeden z bývalých vzbouřenců chytí skrz mříže va vězení v Port Royal.Když měsíční svit dopadne na pirátovu ruku,Jack zamumlá:,,Takže ta kletba existuje.To je zajímavý."
Truhla s pokladem
Aztékové umístili 882 stejných kousků zlata do kamenné truhlice,kterou darovali Cortézovi coby ,,krvavé výkupné,které mělo zastavit vraždění".Ale místo aby Cortéze dar zastavil,zlato jen povzbudilo jeho lačnost,a tak rozhněvaní pohanští bohové uvalili na zlato kletbu:každý smrtelník,který vezme z truhlice jediný kousek,bude zatracen.
Desperáti z hlubin
Někdy měla kletba své výhody.Z pirátů se staly nezničitelné přízraky,které se v mořské vodě nemohli utopit jako smrtelníci.Při útoku na loď Neohrožená zakotvenou v mělčinách u ostrova Isla de Merta,tak prostě přešli po mořském dně a vyšplhali na loď po kotevním řetězu.
Jackův plán
Jack mazaně využije kletby k tomu,aby se pomstil.Tajně si vezme jednu z mincí,aby se stal nesmrtelným.Pak,když se Barbarossovi muži dostanou na palubu Neohrožené,zastřelí jejich kapitána - právě v okamžiku,kdy Wil upustí do truhly poslední zlatou minci i kapku své krve.Barbarossa umírá ve chvíli,kdy se znovu stává člověkem.
Ubrousku,prostři se
Piráti se na palubě Černé perly už nemohou dočkat,až budou zase lidmi.Stejně jako Barbarossa touží znovu ochutnat jídlo a sní o tom,co si dají jako první,jakmile bude kletba prolomena.

Fotky Černé perly

8. června 2007 v 19:37 | Jaňula

Keira Knightley-filmografie

8. června 2007 v 19:31 | Janička
1998-Royal Celebration
1994-Vesnická aféra
1995-Nevinné lži
1996-Treasure Seekers
1998-Coming home
1999-Star Wars:Skrytá hrozba
1999-Oliwer Twist
2001-Princezna zlodějů
2001-Díra
2001-Deflation
2002-Pure
2002-Prdosi
2002-Doktor Živaho
2002-Blafuj jako Beckham
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2003-Láska nebeská
2004-Král Artuš
2005-Svěrací kazajka
2005-Stories of Lost Souls
2005-Domino
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa

Orlando Bloom-filmografie

8. června 2007 v 19:30 | Jaňa
1997-Oscar Wilde
2001-Pán prstenů:Společenstvo prstenu
2002-Černý jestřáb sestřelen
2002-Pán prstenů:Dvě věže
2003-Ned Kelly
2003-The Calcium Kid
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2003-Pán prstenů:Návrat krále
2004-Troja
2005-Království nebeské
2005-Elizabethtown
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2006-Láska a jiné katastrofy
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa

William Turner

8. června 2007 v 19:29 | Jana

Oblečení pro Barbarossu

8. června 2007 v 19:13 | Janička

Kapitán Barbossa-Geoffrey Rush

8. června 2007 v 19:12 | Jaňa
Geoffrey Rush
Místo narození:Toowoomba,Queensland
Datum narození: 6.července 1951
Znamení zvěrokruhu:Rak
Filmografie:
1996-Záře
1998-Bídníci
1998-Královna Alžběta
1998-Zamilovaný Shakespeare
1999-Mystery Men
1999-Dům hrůzy
2000-Quills-Perem markýze de Sade
2001-Agent z Panamy/Krejčí z Panamy
2002-Frida
2003-Hledá se Nemo
2003-Ned Kelly
2003-Plavat proti proudu
2003-Piráti z Karibiku:Prokletí Černé perly
2003-Nesnesitelná krutost
2004-Život a smrt Petera Sellerse
2005-Mnichov
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa
Životopis:
Australský herec,který se dočkal světové popularity až ve svých 44 letech.Vystudoval Queenslandskou univerzitu a poté nastoupil do Queenslandské divadelní společnosti.Aby se zdokonalil,studoval 2 roky pontomimu v Paříži.Po návratu pokračoval v divadelní práci např. ve hře Král Lear v Beckettově Čekání na Godota,kde hrál společně s Melem Gibsonem.V 80.letech začal hrát i ve filmu.Jeho debutem je snímek HOODWINK (1981).Dále se však věnoval především divadlu,a to i jako režisér.
Až v roce 1996 přišel film DĚTI REVOLUCE a krátce na to vůbec jeho nejvýznamější počin-ZÁŘE.Za roli geniálního klavíristy,trpícího psychickou poruchou,dostal nezpočetně cen včetně Oscara.Pak následuje jedna důležitá role za druhou,jako například postava královského důvěrníka v KRÁLOVNĚ ALŽBĚTĚ (1998).Za roli v ZAMILOVANÉM SHAKESPEAROVI (1998) získává dokonce nominaci na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli.Třetici historických filmů z roku 1998 uzavírají BÍDNÍCI,kde ztvárnil podlého inspektora Javerta.
Po filmu z budoucnosti MYSTERY MEN (1999) se opět vrací do kostýmu,a to v béčkovém,chlípném,ponurém dramatu QUILLS (2000).Ani za tento film na něj jak diváci,tak kritika nešetřili chválou a za ztvárnění markýze de Sade byl opět nominován na Oscara,tentokrát za nejlepší výkon v hlavní roli.V roce 2002 ho Salma Hayek přibrala do "svého" projektu,dramatu o mexické malířce FRIDA,kde Rush hrál Leona Trotskyho.

Obleční - Jack Sparrow

8. června 2007 v 19:06 | Jaňula

Oblečení pro Elizabeth Swann

8. června 2007 v 19:04 | JANA

Elizabeth Swann fotečky

8. června 2007 v 19:00 | Jaňa

Jack Sparrow fotky

7. června 2007 v 18:20 | Jana
 
 

Reklama