Červenec 2007

Hot

18. července 2007 v 19:21 | Bajuška |  Avril
HOT
You´re so good to me, Baby baby

I want to lock you up in my closet, where no one´s around
I want to put your hand in my pocket, because you´re allowed
I want to drive you into the corner, and kiss you without a sound
I want to stay this way forever, I´ll say it loud
Now you´re in and you can´t get out

You make me so hot
Make me wanna drop
You´re so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You´re so fabulous
You´re so good to me Baby Baby
You´re so good to me Baby Baby

I can make you feel all better, just take it in
And I can show you all the places, you´ve never been
And I can make you say everything, that you never said
And I will let you do anything, again and again
Now you´re in and you can´t get out

You make me so hot
Make me wanna drop
You´re so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You´re so fabulous
You´re so good to me Baby Baby
You´re so good to me Baby Baby

Kiss me gently
Always I know
Hold me love me
Don´t ever go

You make me so hot
Make me wanna drop
You´re so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You´re so fabulous
You´re so good to me

You make me so hot
Make me wanna drop
You´re so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You´re so fabulous
You´re so good to me Baby Baby
You´re so good to me Baby Baby

You´re so good

Hero

18. července 2007 v 18:53 | Bajuška |  Enrique Iglesias
HERO
There´s a hero
If you look inside your heart
You don´t have to be afraid
Of what you are
There´s an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will melt away

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you´ll finally see the truth
That a hero lies in you

It´s a long road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt
Will disappear

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you´ll finally see the truth
That a hero lies in you

Lord knows
Dreams are hard to follow
But don´t let anyone
Tear them away
Hold on
There will be tomorrow
In time
You´ll find the way

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you´ll finally see the truth
That a hero lies in you

That a hero lies in you

2. bleskovka-UZAVŘENA

14. července 2007 v 11:49 Bleskovky
1. JAK SE TATO OSOBA JMENUJE?
2. JAKÉ JE JEJÍ POVOLÁNÍ?
3. KTERÝ JEJÍ FOLM MÁŠ NEJRADĚJI?
4.JMÉNO TOHOTO MUŽE?
5. JAKÉ MÁ POVOLÁNÍ?
6. HLASUJ ZDE PRO JMÉNO BAJUSKA A NAPIŠ KOLIKÁTÝ TO BYL HLAS :)
7. CO SI PŘEJEŠ MÍT NA DIPLOMU?

Kravičky

13. července 2007 v 21:48 | Bajuška |  Obrázky

Jahůdky

13. července 2007 v 21:30 | Bajuška |  Obrázky

Čokoláda

13. července 2007 v 21:28 | Bajuška |  Obrázky

1. Bleskovka-UZAVŘENA

13. července 2007 v 20:55 | Bajuška+Sisa |  Bleskovky
1 . kdo je na tom obrázku nahoře ???
2.co je zpěvák/čka nebo herec/čka ???
3. kdo to asi je????
4. je to herec/čka nebo zpěvák/ečka???
5. co chceš na diplomu a jaký chceš třpytivé jméno ???
!!! POSPĚŠ SI VYHRÁVÁ PRVNÍCH 5 !!!
Generate Your Own Glitter Graphics at GlitterYourWay.com
Generate Your Own Glitter Graphics at GlitterYourWay.com
Generate Your Own Glitter Graphics at GlitterYourWay.com
Generate Your Own Glitter Graphics at GlitterYourWay.com
Generate Your Own Glitter Graphics at GlitterYourWay.com

Filmografie Jessici

13. července 2007 v 18:39 | Janička |  Jessica Alba
2006 Awake - Film
2005 Fantastic Four (Fantastická čtyřka) - Film
2005 Sin City (Město hříchu) - Film
2005 Into the Blue (Do hlubiny) - Film
2004 A Dream of Color in Black and White - Film
2003 Honey - Film
2002 Dark Angel II (Temný Anděl II) - Seriál
2001 The Sleeping Dictionary (Se Slovníkem v Posteli) - Film
2000 Dark Angel I (Temný Anděl I) - Seriál
2000 Dark Angel (Temný Anděl) - Film
1999 Paranoid (Paranoia) - Film
1999 Idle Hands (Ruka Zabiják) - Film
1999 Never Been Kissed (Nepolíbená) - Film
1998 P.U.N.K.S. - Film
1997 Flipper II (Delfín Flip II) - Seriál
1996 Too Soon for Jeff - Film
1995 Flipper I (Delfín Flip I) - Seriál
1995 Venus Rising - Film
1994 Camp Nowhere - Film
Hostovani v seriálech:
2005 Trippin
2004 Entourage - (1.řada - 2. díl)
2003 Rock Me Baby - (1.řada - 9. díl)
2003 Mad TV - (9.řada - 5. díl)
2003 Punk'd - (1.řada - 3. díl)
2002 E! Rank
1998 Love Boat: The next Wave (Loď Lásky) - (1.řada - 2. díl)
1998 Beverly Hills 90210 - (8.řada - 23. a 24. díl)
1998 Brooklyn South - (1.řada - 12. díl)
1996 Chicago Hope - (2.řada - 18. díl)
1994 The Secret World of Alex Mack (Tajuplný Svět Alex Mack) - (1.řada - 1., 2. a 5. díl)

Fotečky Jessici

13. července 2007 v 18:38 | Jaňula |  Jessica Alba

Fotky Jessici Alby

13. července 2007 v 18:36 | Janička |  Jessica Alba
image
image
image
image
image
JessicaAl_JonF_14309184_600
TimStory_Ferda_14307095_600
JesicaAlb_Ferda_14307093_600
74578595_10
74577052_10
74575932_10
74575826_10
74575618_10

Fotky Jessici

13. července 2007 v 18:29 | Jaňa |  Jessica Alba
Click to view full size image
Click to view full size image
06.jpg Click image to close this window
08.jpg Click image to close this window
14.jpg Click image to close this window
16.jpg Click image to close this window
18.jpg Click image to close this window
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Jessica-Alba-01
Jessica-Alba-03
Jessica-Alba-04
Jessica-Alba-02
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image

Účesy Jessici Alby

13. července 2007 v 18:24 | Jaňa |  Jessica Alba
Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.
Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.
Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.
Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.
Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.Jessica Alba's hair/hairstyles. Copy Jessica Alba's hairstyle. Look like Jessica Alba.

Informace o Jessice

13. července 2007 v 18:23 | jana |  Jessica Alba

Rodina

  • Příjmení: Alba
  • Jméno: Jessica Marie
  • Datum narození: 28. dubna 1981
  • Věk: 25 let
  • Místo narození: Pomona, Kalifornie, USA
  • Znamení: Býk
  • Otec: Mark Alba
  • Matka: Cathy Alba
  • Bratr: Joshua Alba
  • Partner: Cash Warren

Detaily těla

  • Výška: 169 cm
  • Prsa: 86 cm
  • Pas: 63 cm
  • Boky: 86 cm
  • Váha: kolem 57 kg
  • Velikost oblečení: 6
  • Velikost nohy: 39
  • Barva vlasů: hnědá
  • Barva očí: hnědá

Původ

  • Z otcovy strany: Mexičan, Američan, Španěl
  • Z matčiny strany: dědeček je Dán, babička Francouzka, napůl Angličanka

Ostatní

  • Vzdělání: Střední škola, skončena v 16 letech (maturita)
  • Piercing: V uchu a v pupíku
  • Tetování: na šíji květina a slunéčko sedmitečné, stejné tetování má matka i teta, další tetování na zápěstí a na zadku

Oblíbené

  • Barva: fialová
  • Jídlo: má ráda skoro všechno
  • Pití: voda
  • Zmrzlina: "Cookies and Cream"
  • Film: nemá oblíbený film
  • Den v týdnu: pátek
  • Restaurace: Lumier (Vancouver)
  • Sport: basketbal, fotbal, americký fotbal, tenis, golf
  • Sport (v televizi): americký fotbal
  • Píseň (text): všechno od Boba Dylana
  • Hudba: mladou Trance & Hip-Hop
  • Koníčky: potápění, jízda na koni, jízda na kole, jízda na motorce

Je dobré vědět, že

  • má alergii na kočky
  • její bratranec Steve Alba je legendární skateboardista
  • na veřejnosti nosí značky Prada a Dolce Gabana, v soukromí Triple Five Soul
  • poprvé se líbala v sedmi letech
  • prvního přítele měla v 11 letech
  • jako domácího mazlíčka má ráda jen psy
  • kvůli seriálu "Flipper" se musela učit potápět
  • na motorce jela poprvé ve filmu "Idle Hands"
  • často si hraje s vlasy
  • chce své první dítě pojmenovat James nebo Cameron
  • když byla malá, trpěla astmatem
  • ještě dnes se ráda dívá na kreslené filmy
  • stala se pátou nejkrásnější ženou Hollywoodu
  • ráda vaří, zvláště mexickou kuchyni
  • sama o sobě tvrdí, že je nešika
  • je pořádkumilovná, okamžitě uklízí špínu
  • má ráda konzervativní druhy sportu, jako golf a tenis
  • babička jí jako malou holku pojmenovala malá ušmudlaná holčička
  • ráda nosí prsteny na prstech u nohou
  • má dva psy, buldočky (mopsy) - Sid a Nancy
  • bydlela 1 rok v Austrálii, když začala hrát v seriálu "Flipper"
  • cvičí každý den (je-li to možné)
  • pije 3 litry vody denně
  • je nezávislá
  • miluje delfíny
  • jedna z jejích slabostí je nakupování bot
  • tančila 7 hodin denně, aby dobře vypadala v "Honey"
  • speciálně pro potřeby filmu "Into the Blue" musela znovu chodit na kursy potápění
  • tetování na jejím zápěstí je květina Lotos v sanskrtu (starý spisovný indický jazyk) - foto
  • matka ji naučila plavat dříve než začala chodit
  • "ráda" ztrácí kreditní karty - rekord je 9 karet American Express za 18 měsíců
  • banky jí nechtějí vydat další kreditní karty - dostala limit kolik jich může ztratit
  • má nového psa, kterým je pit bull terrier a dala mu jméno Bowie po jejím oblíbeném hudebníkovi Davidu Bowiem
  • její bratr Joshua jí vyrazil čtyři přední zuby, když byla malá
  • stále má v oku poraněnou cévku díky jejímu bratrovi, který ji v autě švihl s bezpečnostním pásem


Fotky Angeliny

13. července 2007 v 17:52 | Jaňa |  Angelina Jolie
Angelina JolieAngelina JolieAngelina JolieAngelina Jolie


Filmografie

13. července 2007 v 17:37 | Jaňa |  Angelina Jolie
2006 Good Shepherd, Th e
FILMOGRAFIE
2008 - Kung Fu Panda (Hlas)
2007 - A Mighty Heart
2006 - Boewulf
2004 - The Fever
2004 - Alexander
2000 - 60 sekund
1999 - Narušení
1998 - Gia
1996 - Foxfire
1993 - Angela and Viril
1993 - Alice and Viril
1993 - Cyborg 2

Její tetování

13. července 2007 v 17:37 | Jaňa |  Angelina Jolie
Čínský dráček na levé paži (odstraněn - viz úplně dole)

Dráček doplněn jménem "Billy Bob" (manžel B.B.Thornton)

Po rozvodu si nechala Billyho jméno odstranit

Dráček vpravo na břiše, později překreslen na kříž (viz. násled. obrázek)

Velký černý kříž, vedle nápis (viz. násled. obrázek)

Nápis "quod me nutrit, me destruit" (co mě živí, to mě také ničí)

Dva domorodé obrazce na spodní části zad

Symbol smrti na levém rameni, přepsán (viz předposlední tetování)

Další drak, pod ním symbol "okno" (překresleno tygrem a textem, viz.dole)

Písmeno malé H na levém zápěstí

Linka na pravé ruce, překreslena (viz. násled. obrázek)

Změněná linka na pravé ruce

Symbol statečnosti, pak změněn (viz.dole)

"Modlitba za všechna divoká srdce držená v klecích"

Římská číslice "XIII" - 13, u lokte na levé ruce

Nápis "know your rights" má na zádech u krku

Symbol smrti byl přepsán na modlitbu za svého syna Maddoxe

V červenci 2004 si pořídila v Bangkoku 30cm velkého tygra

Dráčka si nechala odstranit a jizvy zakrývá makeupem

Životopis Angeliny

13. července 2007 v 17:37 | Jaňa |  Angelina Jolie
se narodila herečce Marcheline Bertrand a herci Jonu Voightovi. Bok po boku se svým otcem si již v pěti letech zahrála v komedii režírovanou Halem Ashbym "Looking to Get Out". V jedenácti letech začala studovat herectví v divadelním institutu Lee Strasberga a v šestnácti už z Angie byla profesionální modelka v Londýně, Los Angeles a New Yorku. Mimo svět modelingu se Angelina objevila také v hudebních klipech Lenny Kravitze, Rolling Stones, Lemonheads či Meatloaf. Mimo Lee Strasberg Theatre Institute v New Yorku studovala na New York University, kde prvně hrála v divadelní produkci. Když školu dokončila, začala pracovat ve skupině UCLA School of Cinema, kde natočila svůj první studentský film pod režisérským dohledem svého bratra Jamese Havena Voighta. V roce 1993 se objevila v menší filmové roli filmu "Cyborg 2" a o dva roky později získala svou první hlavní roli, ztvárňující počítačového hackera, ve filmu Nebezpečná síť "Hackers". Tato role ji přinesla velké uznání a také lásku a manžela Jonny Lee Millera. Tisk se mohl o Angie poprat poté, co na svou svatbu přišla v černých kožených kalhotách a bílé košili, na kterou svou vlastní krví napsala jméno svého nastávajícího. Krev však lásku nezpečetila a po necelém roce se vztah rozpadl. Následovaly role ve filmech, jako "Love in all there is"(1996) nebo thriller Ruce od krve "Playing God"(1997). Další filmy již nesly i ocenění: Za roli Cornelie Wallaceové v dramatu "George Wallace" získala Zlatý Glóbus za nejlepší ženský herecký výkon a nominaci na cenu Emmy. Avšak do světa ji zatím nejvíce vyzdvihl snímek "Gia", autobiografické ztvárnění života lesbické modelky Gii Marie Carangiové, která zemře na AIDS. Za tento film získala druhý Zlatý glóbus a nominaci na Emmy. Po těchto velkých úspěších byla stále častěji k vidění na obálkách slavných časopisů a televizních talk show. Role se začaly hrnout a v roce 1996 se Angelina Jolie objevila v romantickém dramatu Podoby lásky "Playing By Heart". Příští rok dostala roli v komedii Bláznivá Runway "Pushing Tin", kde se zamilovala do Billy Bob Thorntona. V témže roce si zahrála po boku Denzela Washingtona v thrilleru Sběratel kostí "The Bone Collector", natočeném podle bestselleru spisovatele Jefferyho Deavera. Velmi významný úspěch si na konto připsala v roce 1999 za roli psychopatické Lisy ve filmu Narušení "Girl, Interrupted". Za tuto skvělou roli získala Oskara! Poté si Billyho Thorntona vzala. Láska s o dvacet let starším mužem než je ona byla známá všude svou nesmrtelností. Nové milénium přineslo Angelinu ve filmu "Gone in 60 seconds" Šedesát sekund, kde si zahrála s Nicolasem Cagem zlodějku aut. Rok 2001 byl ohromným úspěchem: nejdříve se objevila v erotickém thrilleru Sedmý hřích "Original Sin" s Antoniem Banderasem a následně jako Lara Croft, populární hrdinka počítačové hry Tomb Raider, ve filmu "Lara Croft: Tomb Raider", který ji vynesl ještě o stupínek výše. Při natáčení v Kambodži si zamilovala několikaměsíčního chlapce jménem Maddox a spolu s manželem ho adoptovali. Její láska se soustředila na chlapce a Billy Bob začal žárlit načež se jejich manželství rozpadlo a Angelina koupila dům v Londýně.

Děti Angeliny

13. července 2007 v 17:36 | Jaňa |  Angelina Jolie
shilouh
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-PittShiloh VFShiloh Jolie Pittjolie-maddox-tshirt.jpg
World's Most Beautiful Family | Angelina Jolie, Brad Pitt
World's Most Beautiful Family | Angelina Jolie, Brad Pitt
image
image